Квітуча моя Батьківщина!

2023-03-20

/Files/images/2022-2023nr/зображення_viber_2023-03-21_11-20-09-910.jpg

Квітуча моя Батьківщина!

Щедра та квітуча моя Батьківщина! Це земля моїх батьків. В цьому краї народилась я – справжня українка.

Навесні моя рідна сторона дуже мальовнича. Зацвітають сади, прилітають птахи, все оживає. Я тішуся, коли у вечірню годину чую мелодійний спів соловейка у вишневому саду. Полюбляю весняні пахощі та гул бджілок.

Минула весна була особливою. Такого ніхто не чекав. Дуже страшно згадувати 24 лютого. Всі в очікуванні прекрасної пори року – весни. Наші серця переповнювала радість. Але вороги вирішили позбавити нас чарівної краси природи. Нещадно вони нищили наші села, міста, парки, ліси, поля, все те, що зустрічалось на їхньому шляху. І продовжують нищити. Шкода всього, а найбільше шкода мирних людей, які поклали життя незрозуміло за що. Шкода маленьких жителів, які тільки почали жити, які хотіли бачити поруч маму і тата, жити у мирі та злагоді.

Спочатку боялися звуків у блакитному небі, адже не розуміли, що то. Далі спокійніше, але з обережністю прислухались до сигналів повітряної тривоги, адже чітко знаємо правила безпечної поведінки під час бойових дій.

Протягом року ми молились та молимось за наших захисників. Щодня вшановуємо хвилиною мовчання полеглих у тяжкому протистоянні воїнів. Часто виготовляємо різні обереги, малюємо малюнки та пишемо листи, щоб підбадьорити їх. Ці люди дають нам надію, що жахіття війни скоро скінчиться.

Ми радіємо кожній гарній новині з фронту. Віримо в світлу перемогу, тому що інакше і бути не може. Віримо, що наші воїни вистоять і відіб’ють ворога, поженуть геть з нашої рідної України.

Ви бороните там, а ми об’єднуємось тут.

Тримайтесь, мужні захисники!

Кiлькiсть переглядiв: 28